torstai 5. heinäkuuta 2012

Eläinsatupeitto!!

Nyt vihdoin pääsen tämän postaamaan. Peitto on ollut valmiina jo huhtikuussa, mutta koska tein sen lahjaksi, en oo päässyt esittelemään. Nyt kummipallero on kastettu ja lahjat annettu, joten tässä esittäytyy ihanaakin ihanampi Eläinsatupeitto. Toivottavasti on saajalleen yhtä mieluinen kuin tekijälle. :)


Neljätoista kuvaa ja kolme viikkoa.

 

Pingviiniin käytin vähän liian isoa koukkua ja kuvasta tuli vähän harva.


Perheessä on kaksi sakemannia, siks oon valinnu tän kuvan. Jos nyt jotain muuttaisin, niin valkosen taustan vaihtaisin johonkin iloisempaan, koska kuvasta tuli niin iso ja hallitseva.


Ohjeessa krokotiilin jalat oli huomattavasti kauempana toisistaan. En tiedä miten oon onnistunu lukeen ohjetta ihan päin P:tä, mutta en lähtenyt purkamaan, kun siitä tuli jotenki niin hellyttävä kuitenki. :)


Tämä oli ensimmäinen kuva, jonka tein. Turkoosi on villalankaa. Kaikki muut langat on puuvillaa (Novita Miami), paitsi tämä ja leppäkerttua varten ostettu punainen, joka akryyliä.


Hämiksen yhdistin vahingossa ylösalaisin, mutta haitanneeko tuokaan.. :D
Nurjalta työ näyttää tältä. Ei jää ainakaan vauvan sormet juoksutuksiin, kun tein virkkaamalla ja kaikki langat kulkee työn sisällä.

Ajatus peittoon tuli Sanna Vatasen jämälankakirjasta ja idea omien kuvien käyttämisestä Hupsistarallaa-blogista.

11 kommenttia:

 1. Onpa ihana lahja :) Tuosta voi sitten keksiä kaikkia omia tarinoita uniaikaan ja muutenkin. Tosi siisti nurjapuolikin kun virkkaamalla teit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaikutti kummitytölle kelpaavan. :D Ja tarinoitahan tästä saa vaikka kuin!

   Poista
 2. Aivan megahieno!!! Toi krookotiilihän on söpö, vois aatella että vauvakrokotiili :) Lehmä on ihana!!! Ja tuo kettu, voi sentään :) Nää eläinsatupeitot on kyllä ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lehmä ja kettu oli niitä alkupään tuotantoja, huomaa kyllä että loppua kohden jälki paranee, mutta se näissä onki parasta, että se kehitys ja kaikki näkyy. :D Kroko olkoot siis ihan beebis vielä.. :D Nyt odotellaan, että joku tekasee taas lähipiiriin uuden vauvan. :D

   Poista
 3. On siinä ollut hommaa! Upea peitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Olihan siinä tekemistä, mutta kyllä mä vielä toisenki tekisin. Oli niin kivaa. Parasta on valita noita elukoita. :)

   Poista
 4. Kummityttö ja äiti tykkää :D Oikeat langat oot valinnu ku peitto on kylmänä päivänä lämmin ja kuumana päivänä viileä eli ihan passeli vaunuihin tällä hetkellä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun kelpaa! Eikä pääse langat kutittamaankaan pikkusta! :)

   Poista
 5. On tämä vaan hieno!!

  -Anna-

  VastaaPoista
 6. ei vitsi tästä tuli kyllä hieno!!

  VastaaPoista