perjantai 23. marraskuuta 2012

Paidasta-leggarit.

Tuli vaan sellanen ompelun-tarve-fiilis. Kaivoin kellarista kirppikselle meneviä paitoja ja tein Aavalle legginssejä hioista.Näistä lähdettiin. Ekan paidan kerkesin jo leikellä ennen kuvausta.
Ja tällasia niistä siiten tuli. Leikkasin siis vanhojen legginssien mukaan hiasta lahkeet, vyötärökaitaleen helmasta ja ompelin yhteen. Vyötäröt ois voinu olla hiukan korkeemmat ja kireämmät, mut nää oli nyt tällasia kokeiluversioita. Villasia ajattelin ainakin tehdä vielä molemmille sit niille pakkaskeleille, jos sellasia joskus tulee.

Sivutuotteita. :D

4 kommenttia:

 1. Onpas mainiosti onnistuneita kokeiluja ja hienosti hyödynnetty vanhaa vaatetta! Onko tuo vaaleansininen miesten puuvillaneulepaita? Millaiset niistä tuli käytössä?

  VastaaPoista
 2. Turkoosi on mun vanha neulepaita. Taitaa olla kokoa S ja jotain keinokuitusekoitekangasta(?).
  Jos oliski ollu miesten paita niin oisin saanu vähä korkeamman vyötärön, nyt joutu lisätä helmasta kaitaleen vyötäröä varten ja näyttää aika hassulat (vaikkei onneks näy paidan alta).

  Tuli kivan napakat ja istuvat, mutta värin takia tyttö ei ollu kauheen innoissaan. Vielä ei olla ehditty kokeilua kummemmin käyttää. Ehdottomasti kannattaa kokeilla ja mieluiten niistä miesten paidoista ni on lääniä, mistä leikata. Taitoin vain sopivat legginssit kaksin kerroin ja laitoin etukeskisauman tuohon hian yläreunaan, vähä saumavaroja ympärille ja yläreunaan käännösvaraa kuminauhakujalle. Tai voi tietty laittaa resorinki..

  VastaaPoista
 3. Täytyypä kokeilla! Olen huomannut monta kertaa saman, että naisten paidoissa on usein tosi vähän hyödynnettävää kangasta, varsinkin kun paidoissa on vielä kaikenlaisia muotolaskoksia ym. Mutta lyhyemmistä hihoistahan saisi kesäksi hyvät capri-pituiset leggingsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, totta! Täytyypä vilkasta kirppiskasaa vielä sillä silmällä. :) Tosin sit tarttee trikoopaitoja, villaset voi olla vähän ankeet kesällä. :D

   Poista