keskiviikko 12. joulukuuta 2012

DoggyStyle

Kauheen kuvaava otsikko. ;)
Kerkesin just trimmata koiran kun iski kauheet pakkaset ja tuli lumi maahan. Oli siis aika kaivaa takit laatikon pohjalta myös koiralle. Siellä tonkiessani törmäsin muutamaan vanhaan luomukseen ja esittelenpä ne nyt välipostauksena kun tonttupajalla ollaan kiireisiä.


Talvitakki. Sisällä fleece.


Sadetakki. Sisällä college, päällä PUL.


Naurettava poolo. Tää ois ihan kätsy muuten, mut jostain syystä takakoivet jää ihan paljaiksi. Vois koittaa kyhätä jatkot tonne peppupäähän ja ehkä vähä etusäärillekin.


Kaulus käännettynä.


City-vilkkis. Automatkoille ja kyläreissuille. :)


Reean lempiasuste. Pahimmille pakkasille. Tosin sillon ei emäntää huitsi paljo ulkoilla, mutta koiraa ei varsinkaan jos joutuu tää päässä näyttäytyä.


Tassutossut. Nämä on osoittautuneet kaikista hyödyllisimmiksi. Nyt kuvasin vain yhden kun loput kolme on jossain hyvässä tallessa. Nämä on hyvät paukkupakkasilla (vanhempien terrieri oli metsällä viime viikolla ja karkasi. Lopputuloksena aivan repaleiset tassut. Sitä piti kantaa pissalle ja syömään ku meni niin pahasti. Syynä siis pakkashanki ja parin tunnin karkulenkki.) 
 Nämä on myös erittäin kätevät jos tassussa on jotain häikkää, eikä koira saa nuolla sitä. Me käytettiin myös hetken aikaa eroahdistuksen ollessa pahimmillaan ja koiran raapiessa ovenpieltä.


Tavallinen fleecepötkö, johon ompelin tarranauhat ja kiristysremmit vastakappaleella.


Tätä en ole itse tehnyt, vaan tilannut aikanaan jostain nettiliikkeestä. Mutta mikäpä estää remmejäkin tekemästä itse jostain kivasta kankaasta.

Takin kaavat on omat ja neuleet sekä pipo on syntynyt tehdessä. Ohjeita ei oo koskaan mihinkään kirjoitettu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti