torstai 6. kesäkuuta 2013

Turkki, Konakli, Club Dem & Spa Resort

Voi kyynel. Ollappa vielä Turkin auringon alla. Oikein oli onnistunut reissu ja auringosta saatiin nauttia kaikkina muina paitsi yhtenä päivänä. Onneks oli pehmeä lasku arkeen ja Suomessakin on säät suosinut. Tosin hirveä flunssa puski päälle heti kun lentokoneesta poistuttiin. Seuraavaksi luvassa hiukan kuva-saastetta.Bamse varmaan tarkeni ihan kivasti. 


Lastenhuone.


Näkymä huoneen parvekkeelta.


All in clusiven hyvät puolet on myös huonot puolet. :D


Pool by night.


 Sidessä ennen jokiristeilyä. Kakkos allas-alue.


Vesimelonit ja kurpitsat voivat näyttää myös tältä. :D


Hotellin edusta.


 Pääallasalue. Lasten takana näkyy meri.


Hotellin aula.


Kakkosalueen lastenallas.


Varjossa.


Hotellin toisen ravintolan katolla oli minigolf.


Jokiristeilyllä.


 Pari päivää meni, ennen ku "uskaltauduttiin" uimaan. Kyllä kannatti.


 Kolmas allasalue. Neljä liukumäkeä.


Meri. Vesi oli super lämmintä ja suolaista! Aallot oli ajoittain melkoisia.

Hotelli  oli mahtava ja sää oli mahtava! Paikallisen kulttuurin kokeminen jäi vähäiseksi, koska hotelli oli oikeastaan keskellä ei mitään. Paljon tingittiin ja miesmyyjät oli paikoittain hiukan jopa tungettelevia. Periaatteesa hotellilta löytyi kaikki tarpeellinen, mutta me tehtiin päivän reissu Sideen ja toinen reissu Alanyaan. 

Ainoat miinukset tulee yölennosta mennessä ja magavja jokiristeilystä, joka ei lainkaan vastannut odotuksia. Paluulennolla meille myytiin vain ei oota, kun istuttiin toiseksviimisessä penkkirivissä.

Nyt joutuu sitten haaveilla seuraavasta reissusta. 
Kyllä se vaan niin on, että matkailu avartaa!

5 kommenttia:

 1. Osuin blogiisi googlettamalla tämän hotellin nimeä. Eilen varattiin äkkilähtö tähän hotelliin, matkakertomuksesti perusteella voinen odottaa mukavaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli ei varmasti tuota pettymystä! Toivottavasti säätkin on siellä vielä kohdallaan. :D Hyvää matkaa!

   Poista
 2. Minäkin löysin blogiisi googlettamalla hotellia. Ollaan lähdössä reissuun ja mietin all in clusiven ja puolihoidon välillä? Oliko alueelle edullisia lounaspaikkoja? Vai onko all in clusive ehdoton tämän hotellin kohdalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sanoisin, että All in clusive on ehdoton. Hotellihan on oikeastaan keskellä ei mitään, ellei siellä ei vuodessa ole ehtinyt tapahtua jotain isoa muutosta. :D Muutama rättikauppias oli suht lähellä hotellia, mutta muuten oikeastaan vain muita hotelleja. Jos jokaisen aterian ostaa erikseen omalla hotellillla, niin aika paljon saa maksaa. Pieni marketti löytyi hotellin alueelta, mutta eipä niilläkään eväillä koko viikkoa huvittaisi elää. Puolihoito ei mielestäni ollut järkevä vaihtoehto. Eri asia tietenkin, jos teette joka päivä jonkin matkan muihin kohteisiin tms. Hyvää matkaa!

   Poista