sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Käsitöiden mekasta kotiuduttu

Taas on jokavuotuinen vaellus pyhimpään suoritettu. Kuus tuntia hipelöintiä, ihastelua, kauhistelua, tuuppimista ja tunkeilua takana sekä rakot pikkuvarpaissa. Puhumattakaan lompakon äkillisestä laihtumisesta..

Mukaan tarttui mm. lankaa (paljon), kangasvärejä, hot fixejä ja pikkujuttuja. Kuvaamatta jäi mm. sukan pohjan jarru-tökötti, Aavalle nutturanteko- väline, pienen pieni laspurkki, nyörin teko-härpäke jne.


Näistä tulee tyttöjen juttuja (joulu-hys-hys).
 

 
Tuo virkkuukoukku paketti oli kyllä kiva löytö. Oli tarkoitus laittaa mies tilaamaan se arvokkaampi versio maailmalta, mutta löysinkin sitten tämän halvemman setin ja päätin tyytyä. Nämä oli 35€, se toinen olis maksanu 56€ (Clover).
 

Kolme kympillä. Pakkohan niitä oli ottaa. Saa nähä mitä näistä kehittelen. Ainakin joulumekolle ois tarvetta. Siihen vois käyttää tuota hopeaa ja ennestään löytyvää kultaa.

 
Eiran langoilta ihana, helppo ohje ja sitäkin ihanammat langat! Ohje siis uusimmassa Eiran langat lehtisessä. Lankakeriä kyseiseen ohjeeseen tarvii 8 +4, mutta mä haluan vähän lyhyemmän version, joten otin 7+3. Hintaa takille tuli siis reilu 40€.

 
Tämä komeus ei ole messuilta. Ennen junaan hyppäämistä käytiin Tigerissa ja siellä oli pelottavan edullista. Mukaan tarttu tämän lisäksi pahvisalkku, viiksileimasimia, pari peliä ja sakset ainakin. Paljo kivaa sinne myös jäi. :D
 
 Messuilta jäi ostamatta mm. puinen tulitikkuaskin kotelo, lapsille monsteri-heijastinliivit ja paljon ihania lankoja. :D Lankoja oli tänä vuonna tarjolla tooodella paljon, kun taas tuntu, että esimerkiksi helmien ja korutarvikkeiden määrä oli pienentynyt.
 
Mielenkiinnolla seurailen nyt blogeja ja tirkistelen, mistä muut ovat innostuneet ja mikä heidän mielestään oli SE juttu tänä vuonna.
 
(Nähtiin myös Hupsistarallaa-haastattelu Face to Face -kahvilassa, mutta nälkä voitti ja jouduttiin poistua kesken syömään.) :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet messuilta tehnyt! Tuo koukkupaketti näyttää kätevältä, pysyy koukut tallessa :)

    VastaaPoista
  2. Just hokasin, että tuoltahan puuttuu vielä mm. kangasvärit ja korutarvikkeet. :D Niiden käyttökohteistakin saattaa kuulua joulun jälkeen. :D Koukkupaketti tuli kyllä tarpeeseen, enää ei tarvitse miettiä, mitä kokoja kotoa mahtaa löytyä.. :D

    VastaaPoista