maanantai 14. toukokuuta 2012

Äidit vol 2

Korttien lisäksi äidille ja mummulle vein jotain pientä ja itse väsättyä.


Omalle äidille tarjoiluastia.


 Lautaset ja lasit on SPR:n kirpparilta 2€, liima on lasiliimaa Prismasta. Ensin pesin astiat koneessa, jonka jälkeen liimasin ne yhteen. Liiman käyttöohje kannattaa lukee etukäteen. Mun tuubissa sanottiin, että kuivuu UV-valossa eli auringossa. Onneks sattu vielä ilta-aurinko vähän pilkistämään ikkunan raosta.


Pakattuna. Keksit mummi voi sitten syöttää lapsenlapsille. :D


Mummulleni menee lahjaksi Kreetan matka-kuvat. Hekin olivat siis mukana reissussa. Vaihdoin tuon välipaperin tapetin palaseen ja dymo-tekstiin. Sisäpuolella lukee kuvauspaikkoja ja mukana esiintyvät henkilöt, jos pääsee unohtumaan. :D


 Käsiäni tungen kuvaan siks, että matkaa varten otin itselleni kynsien geelauksen, ja mummu tykästy ajatukseen niin, että saa nyt lahjakortin samaan käsittelyyn. :)


Tässäpä komeilee mun lahjani. Edellinen yksilö on palvellut niin ahkerasti, että siitä napsahti pari pinnaa poikki. Perinteiseen tapaan tämäkin lahja on itse valittu ja etukäteen saatu. :/

4 kommenttia:

 1. Keksivatisysteemi on ihan hirmuisen upea! Oliko vaikea kuljettaa, tuntuiko liima pitävältä ja lasit kestäviltä? :)

  VastaaPoista
 2. Ihan luottavaisin mielin pysty kantaa. Oli hyvä liima, ja sen pitäis kestää pesuakin. Astianpesukoneeseen tuo tuskin mahtuu, mutta ainakin käsin pystyy pestä.
  Vähän siitäkin kii, että paljonko sitä liimattavaa pinta-alaa on lasissa. Ihan hiuksen ohutta lasia en siis valitsis. :)
  Ajattelin vielä itelle tehdä oman. Ei vaan kirpparilta löytyny tarpeeks lautasia.. täytyy käydä tekeen uus tarkastuskäynti parin viikon päästä. :)

  VastaaPoista
 3. Mun ex pomo oli tehny samanlaisia. Sekin oli kiva kun puisessa kynttilän jalassa oli lasilautanen. Kivan näkönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhditellähän pystyy miten vaan. Mä haluan sellasen super värikkään myös. :)
   Ongelma noissa eri materiaalien yhdistämisesssä on oikeanlaisen liiman löytäminen, että osat tarttuu kii.

   Poista