perjantai 18. toukokuuta 2012

Dansa min docka..

Näin anopin Novitassa hauskan virkatun nuken ja kokeilin tehdä Aavalle oman. Tästä tuli kunnon pissis (anteeks vaan kaikki teinit). Vähän pulska, mekko soi päällä ja vesiraja vilkkuu. Taisin siis tunkee liikaa vanua kun se näkyy läpi sieltä sun täältä. Vaikka koukku oli numeroo pienempi ku suositeltiin niin reikäseks jäi. Mekko ois voinu olla vähän pidempi ja leveempi, mutta tein ohjeen mukaan. Jonku rusetin tai pinnin vois vielä lisätä. Ja otsalla oleva epämääräisyys on siis otsakiehkura. :DKivaa, että mekon voi riisua ja pukea. Kädet vähän törröttää ja jalat on tönkkikset. :) Toi hiirenkakan kokonen mekon reunassa on kissanappi.


Eipä tästä varmaan hirveesti selvää saa. Unohdin ottaa ylös mikä lehden numero oli kyseessä.


Käytössä. Tämän nimeksi tuli Tyttö. Meidän lapsilta puuttuu joku mielikuvituskromosomi. :D


Eilen alettiin extemporee purkaa kellarin kaapistoa ja repiä tapetteja. Siinä samassa lähti sitten katto ja listatkin. Saa nähdä millon miehelle iskee seuraava inspiraatio ja sinne tulee jotain tilalle. Mä pääsen hommiin vasta sitten kun saa maalata. Lapsetkin oli innoissaan kantamassa romua peräkärryyn ja piirtelivät tapetinjämiin. 

Uusi lukija taas mukana, jippii! :) Hitaasti mutta varmasti me lisäännymme! Tervetuloa!

2 kommenttia:

 1. Meidän tyttöjen (1v ja melkein 4v) kaikki nuket on nimeltään Tyttöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Mulla on kaks jätesäkillistä pehmoleluja (en oo yhdelläkään nukella koskaan leikkinyt) kellarissa ja mä muistan niiden kaikkien nimet edelleen (eikä ne kaikki ollu saman nimisiä). :D

   Poista