keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Ei pöllömpi tyyny

Edellisen postauksen taulun lisäksi eskarilainen kummityttö sai lahjaksi myös numeroidenopettelukirjan ja koristetyynyn. Kankaanpainantakurssilla tein sapluunan pöllöstä ja käytin sitä lasten tyynyliinoissa. Lisäks painoin kuvaa valkoselle lakanakankaalle ja yhdestä kuvasta tein nyt tyynyn. Halusin tyynyyn vähän jotain ekstraa kuvan lisäksi, joten opettelin tekemään terereunan. :D


 Tästä tuli sen verran kapea ja pullea, että kuva kääntyy ylä- ja alareunasta. Tarkoitus oli laittaa sisälle sielu, että päällisen pystyis irrottaa ja pestä, mutta sielupas ei mahtunut sisään joten otin siitä sitten vain vanut. Ei siis kannata kauheesti syödä suklaata tämän tyynyn päällä.


Lähikuva tereestä. Käytin ihan vaan kanttinauhaa. Ompelin sen ensin kiinni toiseen puoleen ihan reunastaan ja sitten päällikankaat kiinni toisiinsa oikeat puolet vastakkain. Tereen päät ompelin pienen pätkän päällekkäin ja liitoskohta jäi pitkälle sivulle alareunaan. Nurkkaan ei kannata liitoskohtaa jättää. Nurkkiin tein vain pienen taitoksen.

Vielä on kankaanpainantakurssilta muutama kuva käyttämättä. Saa nähdä mitä niistä kehittelen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti