tiistai 21. elokuuta 2012

Barbapapat

Sain parisen viikkoa sitten puhelun, että saisko tulla haastattelemaan amigurujen teosta. Ööh.. ai mua vai? No pakkohan se oli suostua. Pikkasen paniikki iski kun mä oon suurimman osan töistäni antanu lahjaks ja kotona oli vaan pari hassua vihasta lintua. Onneks en ollu vielä apina-remmiä ehtiny toimittaa eteenpäin ja Aavankin tähdenlento on vielä tallessa. Tein sitte parissa illassa lisäks yhden linnun (joka esittäytyy seuraavassa postauksessa) ja Barbapapan.

 
Pinkki tyyppi pääsi haastatteluun mukaan, keltanen oli sillon vielä työn alla. Nyt on jo kolmaskin heppu koukulla tulossa.


Nää on aika vekkuleita kavereita. Tän keltasen tein tavallaan puolikkaalla ohjeella, eikä oo siis ihan standardien mukainen. 


Pohjalle laitoin eka herneitä ja loput täytin vanulla. Aika iso ja painava kaveri. Naaman kirjailu oli kaikista haastavinta. Ohje löytyi täältä. Tuolla on myös muunlaisia amigurumiohjeita.

2 kommenttia:

  1. Ihanat barbikset ja onnea haastattelusta :D Mistàs sen haastattelun vois lukea? Tuleeko kenties nettiin jonnekin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vaan. En tosiaan tiedä mitä haastattelulle kävi. Toimittaja lupas ilmottaa ku menee radioon ja piti tulla pätkä nettiinki, mut ei vaan kuulu eikä näy. Ehkä siitä tuli niin huono, ettei saatu juttua kasaan. :)

      Poista