maanantai 6. elokuuta 2012

Leikkimökiin kalusteita

Lapset ei oo viihtyneet leikkimökissä aikasemmin juuri ollenkaan ja se on toiminut vain lelujen säilytyspaikkana. Nyt kun se kerran maalattiin sisältä ja ulkoa, niin ajattelin, että laitetaan sisälle jotain muuta kuin ne samat romut taas, jotka vaan kannetaan sieltä pihalle, mutta kukaan ei niillä leiki.
Pinnasänky oli sininen ja tuolit ja pöytä vasta maalattu valkoseks, mutta maalia oli ihan älytön kerros ja valumia joka paikassa. Pöydästä ei tullu otettua kuvaa. Hion pinnasängyn kevyesti ja muista kalusteista yritin saada valumakohtia tasotettua.


Sängystäkin tuli valkonen. Ei ollu ihan helpoimmasta päästä tän toteutus. Kulmia ja pinnoja riitti. Ja tuli niitä valumiakin enemmän ku laki sallis. Ei siis kestä hirveän läheistä tarkastelua. :D Vasta hiomisvaiheessa huomasin, että yksi pinnakin puuttuu päädystä. :)Ja vaikka maalikerros hiukan oheni ja kalusteet sai laadukkaamman maalin pintaan, niin tulipa niitä valumia mullaki. En vaan malttanu maalata joka reunaa vaakatasossa. Paremman näköset nää nyt on jokatapauksessa.

Pian tulossa sitten kuvia mökin sisältä kalusteineen. Täytyy vaan ensin saada vähän edustavampia kuvia ja verhot ikkunaan. Verhot on kyllä jo valmiina tuossa tuolin reunalla odottamassa verhotanko-ratkasua.


Tällanen hallittu kaaos me saadaan aina aikaan ku mennään ulos.


Löydätkö kuvasta metsän asukin? :) 
Meidän pihapuussa on oravien seisovapöytä ja välillä päästään lasten kans ihastelemaan kurreja lähempää, kun ne juoksevat aitaa pitkin syömään. Tämä vauva-orava oli niin vikkelä, että onnistuin kuvaamaan vaan pikkusen hännänpäätä. :D On niiden syytäkin olla nopeita jos tuo koira sattuu ne hoksaamaan. 
Häntä siis vilahtaa kuvan vasemmassa reunassa aidan päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti