torstai 9. elokuuta 2012

Leikkimökin viimeistelyä

Tää taitaa nyt olla viiminen leikkimökkiin liittyvä juttu. Ainakin vähään aikaan. Nyt on kalusteet saatu sisälle saakka ja verhotkin ikunaan. Mummi löysi vielä hellankin pikku kokeille, joten mini-koti on valmis.Pikaisia lattiatyynyjä. Kangas Ikeasta. Yläreunoihin laitoin lenkit, että ne voi joutilaana ollessa ripustaa seinälle tilataiteeksi. :) Sisällä on vaahtomuovineliöt, joita tuli vino pino uuden sohvan suojauksena.


Innokkaalle pikku-kokille tein patakintaan Mekkotehtaan ohjeella. Näitä tein itseasiassa kaksi, mutta sinisestä ei tullut otettua kuvaa. Se matkaa kummitytön uuteen leikkimökkiin.


Pöytä ja tuolit omalla paikallaan. Sekä ne verhot, jotka sai tangokseen rautalankaa ja kannakkeeks naulat. :D Verhokangas on samaa, kuin Maret-mekoissa.


Hella ja huisia suunnittelutyötä vaatinut kattila ja vispilä teline. Liuta nauloja vaan seinään. :D


Vauva joutuu nukkua "eteisessä" . Sänkyvaatteet on mun mummun tekemiä. Patjan tein ihan itse. :D


Tässäpäs näkyvät sitten nuo tilataideteokset. :) 
Mikron ostin kirppikseltä ja lapussa luki: toimii. No ei toiminu. :/Ulkopuolelta. Nuo puurallit on kaikki samaan aikaan petsattu, mutta ekat rallit oli jo viimekesänä pihalla (talven sisällä) ja muut on ollu sisällä kokoajan. Huomaa hyvin, miten sää on armoton puulle.
Oranssi matto on väliaikaisratkaisu, se oli taloa ostaessa jo mökissä sisällä. Koko on hyvä, väri vähän turhan ilonen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti