torstai 27. syyskuuta 2012

ÄP haalarin tuunaus

Aiemmin mainitsin, että kummityttö kaipailee lämpimämpää haalaria vaunuköllöttelyyn. Ajan ja materiaalin puutteessa tein kompromissi-ratkaisun. Kellarista löyty Nooan vanha äitiyspakkauksen vanuhaalari. Se ihana vihreä-valko-raidallinen.


Tässä oli lahkeissa ja hioissa sellaset käännettävät tumppu-töppös-lerpakkeet. Leikkasin ne pois, että saan tilalle resorit ja siis hiukan pituutta lisää.


Värjäsin haalarin harmaaksi. Vetskarihan ei värjäänny, joten laitoin lahkeisiin valkoset resorit yhdistäväksi tekijäksi (eikä pinkki ois edes riittäny). :) Rinnuksiin taas aplikoinniksi K niinkuin Kerttu.


Kuvien laatu on taas huippuluokkaa kun jouduin illalla kuvata hämärässä, että sain kamat aamulla mukaan ja matkaan kohti Jyväskylää. Takapuolelle aplikoin pienen sydämen. Niihin kohtiin, mistä ratkojalla purin käännökset, jäi vähän vanunukkaa, mutta ne varmasti irtoaa pesussa tai parissa. Ennen värjäystä tarkistin, että haalari on puhdas. Kuivassa puvussa huomasin kuitenkin siellä täällä pieniä tummempia läikkiä. :/ Joko haalarissa oli huomaamattomia kuolakohtia, tai värjäys jäi epätasaiseksi. Onneks ne ei mitenkään järkyttävän suuria klänttejä ollut. Toivottavasti Kerttu kelpuuttaa kompromissihaalarin!


Varmuuden vuoksi samaan lähetykseen laitettiin matkaan Vielä nämä välikausi- ja fleecehaalarit, että pysyy pikku pallero lämpimänä. <3

2 kommenttia:

  1. Ja on jokapäiväisessä käytössä tämä ihana haalari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että Kertulle kelpaa! Toivottavasti pian nähdään!

      Poista