sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Habitaren satoa..

Hiukan on aikaa vierähtänyt Habitaresta, mutta kun ei ehdi koneelle, niin ei ehdi. Olin siis SunLahti-ohjelma treeneissä pasilassa viime viikonloppuna. Treenit loppui tunnin aikasemmin kuin luultiin (ei sillä, etteikö neljä tuntia voimistelua ollut ihan tarpeeksi), joten ehdin viuhahtaa Habitaren krääsä osastolla pikaisesti ennen junaan nousua.

Tässä muutama mukaan tarttunut juttu (osa on äitini ostamaa):


PoP Up-phone. Kuulemma joulun uus hitti. :D Tää on hauska kun käy toimistotöissä.


Hammasharja-ankat. Kuva ei suostu kääntymään taaskaan oikein päin. Paljon muutakin ankka-ihanaa saa osoitteesta:  http://www.ankka.info/


Sisustuskortteja. Valitettavasti ei oo mitään muistikuvaa myyjästä.
Lapsille kummitus- ja nallepiparimuotit. En muista myyjää. Samalta osastolta ostin myös  turkoosin pitkän sytkän takan sytytykseen, mutta siitä ei tullut kuvaa.


 Ukolle iPodin kuulokkeille tollanen johdonkiepsutus hässäkkä ja tietokonepöydälle pari johdon pidikettä. Näitä ja paljon muuta hyödyllistä saa johtojemmasta.
Vanhoja Kotiliesi-lehtiä. Nämä on vuodelta -43 ja -62 (äitini ja hänen äitinsä syntymävuodet).


 Meno- ja paluumatkalla junassa kerkesin kutoa sitä pinkkiä. ;)


Ja tällaisen pongasin työmatkalla perjantaina. Oli ihan täysi kaari ja kaikki värit näkyvissä! <3

Tuli sieltä muutama muukin juttu ostettua, mutta ne meni pukin konttiin, joten ei passaa esitellä ihan vielä. Että paljon sitä ehtii tunnissa. Vähän jäi design-palohälyttimet kaivelemaan, mutta saahan noita toisteki.


2 kommenttia:

  1. Nuo kortit taitaa kaikki olla Polkka Jamin. Tuo johdonkiepututs hässäkkä on muuten tosi kätevä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan oikein, siellähän niitä kortteja oli! Kiitos. Johtojemman osastolla oli kyllä kaikkea hauskaa ja tarpeellista. Kaikkea ne keksiiki. :)

      Poista