tiistai 4. syyskuuta 2012

Nuorennusleikkaus

Toisin sanoen neljä viikkoa elämästäni (ja monen muun elämästä). Me tyhmät kuviteltiin, että isäntä saa talon maalattua ensimmäisen lomaviikon aikana ku mä oon vielä töissä. No eipä ehtiny. Tätä työstettiin KOKO loma. Takapiha ennen ja jälkeen. Autotallin ovet oliki ihan kamalan näköset nyt ku jälkeenpäin kattelee.


Etupiha ajotien puolelta. Koivu taitaa lähteä jossain vaiheessa, kun inspiraatio iskee.


Suoraan edestä. Jälkeenkuvat on vähän huonoja ku varjot lankee talon päälle. Ja sälekaihtimetki unohtu kiinni. Sisälle tukehtuu jos iltasin pitää kaihtimia auki. Tähän etupuolelle ois ens kesänä suunnitteilla terassi ja uudet rappuset.


Rinteen puoleinen pääty. Tarkkasilmäinen ehkä huomaa, että päädyn puska sai kyytiä maalareiden tieltä. Koko päätyyn vaihdettiin laudoitus, koska se oli kärsinyt tosi pahasti auringon paisteesta.

Sävy on 613X, me käytettiin K-raudan omaa Cello-maalia, joka on vesiohenteista. Harmaata maalia meni joku 5 9litran pönttöö ja valkosta kolme. Miehet hoiti harmaalla maalatut osat ja minä valkosella maalatut. Maalasin ovet, parvekkeen, kuistien katot ja ikkunapielet sekä pellit. Nurkka- ja ikkunoiden reunalautojahan ei ennen edes ollut, ne sai siis maalata telineillä vaakatasossa. Samalla tuli pestyä ikkunat, mutta siihen hommaan en ala ihan heti uudestaan. Enkä kyllä talonmaalausurakkaankaan. Sitten ku näyttää, että maali lähtee hilseilemään, ni äkkiä talo myyntiin. :D Mutta nytpä on seki homma valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti