torstai 20. joulukuuta 2012

Kotimanikyyri

Päätin tilata itse itselleni joululahjaksi UV-Geeli-kynsi-manikyyri-lakkaus-hässäkän. Paketti tuli ja heti pääsi testaukseen. Ei ehtiny pakettiin asti. Ylläri osuus hoitu sillä, ettei paketissa (tilasin aloituspaketin) ollut ohjeita ollenkaan. Googleen luottaen tein siskolle testivedoksen ja perään vielä omat kynnet..


Tästä se lähtee..


Ensimmäinen lopputulos. Tämä lakka oli kyllä vähän pettymys. Purkissa ja myyntikuvassa lakka oli tosi tosi neo, mutta valmiit kynnet on tollaset vihertävät ja oma kynsi kuultaa läpi. Ohjeet tosiaan puuttu, että voihan ne olla väärin tehty. :/


Omien kynsien lähtötilanne.


Lopputulos. Tuon valkoisen tipin teko itelle on toooosi hankalaa. Geeli ei ollu kauheen peittävä ja aina ku sudit yhtä kohtaa niin toisesta lähti lakka pois. Lisäks tosta aluspyyhkeestä tuli jotain harmaata nöyhtää kynsiin ja jäi lakkauksen alle. Murr. 
Mutta ihan tyytyväinen oon näin ensikertalaisena. 

Aloituspakkaus tilattu täältä.
Tuolla vielä sanotaan, että mukana kirjalliset ohjeet. Tulihan sieltä saksankieliset käyttöohjeet laitteelle tai jotain. Lisäks toi cleanserin pullonkaula oli haljennu ja osa myrkystä olii valunu pakkauspussiin ja syövyttäny geelipurkeista tekstit. Vähä sai arpoa mikä purkki oli mitäkin.

Mutta jee, mulla on geelikynnet aina saatavilla!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti