keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Harkkahousut

Aavan kanssa pitäis tosissaan aloittaa kuivaksharjottelu. Ongelmana on se, ettei tyttö vielä hoksaa yhtään varoittaa kun on hätä. Ei siis oikein tunnista hätää vielä. Käydään kyllä päivittäin useamman kerran potalla, mutta aina ei onnistuta saamaan sinne mitään. Näiden varoitusten puutteesta johtuen mä vähän nihkeesti annan olla kotona paljain pyllyin. Viimeks eilen siivosin kakkajonon olkkarista eteiseen (Aava kyllä sano sohvalla, että kakkattaa, mutta kerkesin vaan nostaa sohvalta lattialle ku alko tipahteleen).. :)
Tein siis treenihousuja, jotka enimmät kosteudet (läjät) imaisee itteensä, mutta tyttö ei voi olla tajuamatta, että nyt lorahti housuun.


Kaupasta ostettuja pikkareita.


Päällypuolelle ompelin molempiin pul-kangasta.


Sisäpuolelle molempiin yks kerros bambugollegea ja yksi fleeceä.


Takapuolelta. 


Jos teen näitä lisää niin seuraaviin laitan vähän korkeammat palat. Ainakin näissä boxerimallisissa takapuolelta jäi vähän matalaksi.

Vastaavanlaisista oli joku laittanut ohjeen Pinterestiin, mutta en laittanut sivua muistiin ja nythän se ei sitten löytynyt tähän hätään. Tällaiset nyt varmasti osaa tehdä ilman ohjettakin. :)

3 kommenttia:

  1. Hyvä idea! Nämä olis tarpeen täälläkin.

    VastaaPoista
  2. Kahdet meni pyykkiin tänään ja kolmet eilen. Kolme sekuntia sen jälkeen ku olin kysyny pitääkö potalle, tuli housuun. Ei kuulemma pissttanu. Kauheen luotettavia nuo lapset. :) Vähän kastu matto alla, mutta enimmät jäi onneks housuihin. Suosittelen.

    VastaaPoista
  3. Olimme viime viikonloppuna juhlissa kaupan vaippojen kanssa ja 2v. oli siellä selostanut kummitädille että ei, ei tarvitse käydä potalla kun äiti on laittanut vaipan..! Taidan suunnata ens viikolla pul-kankaan ostoon minäkin.

    VastaaPoista