lauantai 23. kesäkuuta 2012

Raksu

Meille kotiutui uusi laumanvartija. <3
Ollaan tän kesän aikana kahdesti käyty Vohvelikahvilassa syömässä ja molemmilla kerroilla on mukaan tarttunut vähän PaaPii-desingia. Raksu on ollut hankintalistalla siitä saakka, kun se ensimmäistä kertaa esittäytyi PaaPii-blogissa. Ja sellainen TSI-pakettihan sieltä Taideleipomosta sitten lähti mukaan vuohenjuustovohvelin lisäksi. :) Ne toiset Paapii-hankinnat esittäytyvät sitten seuraavassa postauksessa sivuroolissa.


Sellainen pikku kämmy pääs käymään ompelun suhteen, etten jaksanut vaihtaa lankoja ja valkonen lanka näkyy ikävästi saumakohdista. :/


Piirsin kaavat ennen kankaan leikkaamista ja niillä varmaan teen lapsille omat koirat. Tämä yksilö on nimittäin MINUN!!

Näin hauskasti oli Raksusta kirjoitettu Paapiin sivuilla (ja kaikki tuo pätee myös meidän luolakoira Reeaan):

Raksu

Ei ole mitään mahtavampaa kuin juokseminen, ei mitään, jos Raksulta kysytään. Juokseminen lujaa, superlujaa, vesisateessa (lätäköiden halki, oi!), auringonpaisteessa, hiekalla, metsässä, tietä pitkin, sisällä, ulkona, sohvan alla, kaikkialla! Raksu ei ole ihan yhtä nopea kuin gepardi, mutta gepardipa ei mahdukaan sohvan alle tai kivenkoloon! On tosi hienoa olla jossain parempi kuin gepardi. Näkeeköhän gepardi juoksu-unia? Raksu näkee. Öisin se päästelee pieniä uniulinoita ja kuopsuttelee jaloillaan peiton reunaa. Varmaan se juoksee jossain minne ei hereillä pääse: meren pohjassa ehkä tai Saturnuksen rengasta pitkin.  Ehkä jos otat Raksun kainaloon, saatat päästä sen mukaan uniseikkailulle.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti