maanantai 20. helmikuuta 2012

Nysväilyjä.

Miehen mielestä mä aina nysvään jotain turhanpäivästä (turhaa siks, ku siitä ei tienaa). :)
Kaikki pienet ja nopeesti valmistuvat jutut onki eniten mun mieleen. Tosin sillon se homma lähtee aina lapasesta ja niitä juttuja tulee tehtyä ihan serkun kummin kaimallekin. Ekat pari versiota on kiva tehdä, mut sen jälkeen homma alkaa usein maistua jo puulle. Joskus taas tulee tehtyä vain itselle, mutta sitte mä en oikeen keksi mitä sillä valmiilla tuotoksella tekisin.
Kaikesta pikkutilpehöörinysväilystä huolimatta mä oon minimalisti. Meillä ei oo näkösällä oikeastaan mitään ylimäärästä, mä käytän vain tiettyjä koruja enkä ota niitä yleensä koskaan pois. Ei koriste-esineitä tms.

Tämän pöllökalenterin tein My owl barn-blogissa ja muokkasin vähän väljemmäksi wordissä. Ripustimena kirppikseltä saatu henkari.


En ymmärrä miksi tämä kuva kiepsahtaa sivuttain. Nämä ovat siis huolinukkeja ja lähtivät ystävänpäiväkorttien matkassa maailmalle.


Tilasin Teippitarhasta lapsellisia teippejä ja laitoin ystävänpäiväkuoriin. Kortin sormikuvia piirreltiin ja kuvailtiin pojan kanssa yhdessä. Muutama huolinukke sai oman pedin tuunatusta tulitikkurasiasta.


Kutistemuovista ja Fimo-massasta duunattuja koruja ja avaimenperiä. Korviksiin sain innoituksen Elvari-koruilta. Lopputulos on kyllä hänen koruihin verrattuna kovin amatöörimaista. Kuvasta puuttuu tytöille pikkujoululahjaksi menneet sienikorut.


Sitten tuli hamahelmivillitys. Piranha Plantiin törmäsin Hupsistarallaa-blogissa ja se oli niin miehen veljen näköinen, että oli pakko tehdä hänelle joululahjaksi. Magneettien ja rusetti-pinnien tekemiseen on innoitusta löytynyt googlen kuvahaulla. Toinen kukka on ystävälle annettu tupari-lahja. Pöllöhypistelyrätti meni ystävän pian syntyvälle masuasukille.


Poika hyppäsi yhdessä välissä meidän sängyssä lähes joka yö jonkun murisevan lehmän tai muun pelottavan unen takia. Tein molemmille unisiepparit nappaamaan pahat unet.


Neuvolakortin kannet samaiselle masu-asukille kuin pöllöhypistelyrättikin.


Pääkalloheijastimien ohjeen pongasin jostain askartelulehdestä. Luut on tehty pimeässä loistavasta Fimo-massasta. Pieneen meikkipussiin tilasin kukkaronkehykset Nappikauppa Punahilkasta ja hakaneulaenkelin materiaalit ja ohjeet sain mummulta.


Lego-ukkokoruja pongasin Hupsistarallaa-blogissa ja halusin kokeilla itsekin. Harmi, ettei näitä muista koskaan käyttää. Lisko on tilattu sinellistä ja poika maalasi sen kangasväreillä.


Tällasia turhuuksia täällä siis syntyy sillon kun ois kaikkea muuta tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti