maanantai 20. helmikuuta 2012

Sitten oli se aplikointivillitys..

Kaikki blogit on tulvillaan aplikoituja lasten vaatteita. Mulla se villitys tuli ja meni. Viime kesänä tosin jo.
Kankaisiin menee hulluna rahaa, aplikointeihin taas hullun aikaa. Sitten kun saat jotain valmiiks ni se jääki melkeen heti pieneksi. Kuten jo aiemmin tosesin lapasten kohdalla, mitoittaminen ei oo mun juttu.

Laitetaan tähän alkuun nää törkeät plagioinnit. RuttuNuttu on siis mun idoli. Nää kolme ekaa paitaa on törkeästi varastettu hänen päästään. Kitarapaidassa harmittaa mustat resorit, ne ei sovi tohon. ja helmastakin tuli vähän lerpattava.


Krakapaidasta tykkään, sitä on käytetty monissa juhlissa. Liivi on erillinen ja sitä on käytetty vähemmän ihan tuosta pojasta johtuen. Se kun ei paa päälleen mitään tavallisesta poikkeavaa. Krakan kangas on mun vanhojen pyjamahousujen lahje, olivat liian pitkät. :)


Tykkään kovasti tästä tunikasta. Pilvitrikoolle aplikoitu siis linnun kyydissä lentävä pupu kasseineen. Kuvan laatu taas huipussaan kun malli ei ollut sekuntiakaan paikoillaan.


Näistä saan jo ottaa kunniaa vähän itsellenikin. Uuga Booga kangas ja vihreä velour on ruotsinmaalta tilattua. Tein tytölle mätsäävän setin. Tykkään. Tosin kaikki on jo pieniä. =(Miehellä oli yhdessä vaiheessa Kiina-tilausvillitys. Ed Hardyn piraattipaitoja tuli vinotpinot. Osa ei sitten mahtunutkaan kenenkään päälle. :) Tein niistä mekon omalle tyllerölle ja hamosen kummitytölle.


Nämä pinkki-mustat meni kummitytön kaksivuotis pakettiin. Musta paita oli alunperin mun yö-paita. Lime-turkoosit shortsit on omalle pikku-ukolle ja niitä on käytetty paljon.


Omatekemät on kyllä tosi kivoja jos ne onnistuu. Lapsilla on vaan taipumus kasvaa liian nopeesti. Tyttö varsinkin on ottanut jättipyrähdyksiä viimeaikoina ja melkein koko kaapin sisältö joutais eteenpäin. Kaipa tuo poikakin kasvaisi nopeammin, jos se suostuisi syömään jotain.

Ei ollut hirveän pitkä aplikoijan (aplikoitsijan?) ura. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti