torstai 23. helmikuuta 2012

Tilkkutäkki

Poika tykkää kovasti piirtämisestä, mutta tunnistettavien hahmojen tuottaminen on ollut harvinaista. Viimisen kuukauden aikana on tapahtunut suuri muutos tällä rintamalla. Pienellä treenailulla ja toppuuttelulla hänestä paljastuikin melkoinen taiteilija. Aikaisemmin kaikki vähänkin tunnistettava "väritettiin" yhdeksi mössöksi. Siispä me opeteltiin yhdessä lopettamaan kuvan työstäminen ajoissa ja mietittiin suun, silmien ym. paikkoja.
Kaikki on pojan mielestä rumaa ja komeeta, joten piirrustuksissakin vilisee mörköjä, kummituksia ja hirviöitä.
Jaa, miten tämä  liittyy tilkkutäkkiin? Muita Ihania-blogin Tiina on ikuistanut tyttärensä piirrustuksia peittoihin ja minä ajattelin, että tyyny vois olla kiva alotus, kun en osaa tilkkupeittoja tehdä. Mutta. Ihania mörköjä syntyi niin monta, ettei ne kaikki ois tyynyyn mahtuneet mitenkään. Peitto oli siis tehtävä. Kertaakaan ei ole nuppineuloja tai mittanauhaa käytetty paloja leikatessa ja sen kyllä huomaa. :) Kankaat on jämäpaloja ja kirppislöytöjä.
Motskarimimmi ja motskari sekä mörkö-perhe.


Yksinäinen kummitus sekä hiiri- ja banaanimörkö.
Kokopeitto. Mukana vanhasta lasten lakanasta uimarinalle ja nalle koiran kanssa, sekä ihquja kilppareita. Keskellä on pojan tekemä kanavatyö (?).

Kyllä kelpaa ottaa torkut peiton alla, vaikka se onkin täynnä mörköjä ja kummituksia!

2 kommenttia:

  1. Upea peitto! :) ..ja päädyin pohtimaan kuvia katsellessa, että ompa ihana, että noin tallessa sitten piirustuksia.. heh, taitaa olla nukkumaanmenoaika, kun ei äitihenkilö tajua, että meillähän on peitot väärällään omia piirustuksia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Enpä tosiaan ois keksiny koko ideaa ilman sua. Nyt vaan sinnikkäästi odotetaan, että tyttökin alkaa piirtämään, niin saan hänelle samanlaisen. :)

      Poista