perjantai 16. maaliskuuta 2012

Asiakas

Mulla kävi tänään asiakas ja Reealla ystävä kylässä. :)
Hyvin tulivat juttuun, vaikka molemmat ovat narttuja ja Reealla on vielä juoksutkin parhaimmillaan. Luun erehdyin antamaan molemmille ja aika nopeesti totesin, että tungenpas ne takas kaappiin. Siinä erotuomaroinnissa onnistuin kynnenkin taittamaan oikeen kunnolla. Mutta ei mee munkaan parturi-kampaajan koulutus ihan hukkaan.. ;)Tässä siis lähtökohta. Kerkesin selästä jo hiukan alottaa, ennenku tajusin ottaa kuvan. Kaverilla on ikää vuoden verran ja ymmärsin, ettei häntä ole aiemmin nypitty. Jotenki Reea tuntuki rauhalliselta vanhukselta tähän nuoreen kaveriin verrattuna, mutta ehkä se johtu vain siitä, ettei kotona niin tarvi hötkyillä. Kylässä se ois ollu luultavasti ihan samanlainen jokapaikan touhottaja.Näin nakuja sitä sitten ollaan ku on tukka imurissa ja elämä edessä. Yhden hedelmäpussin verran lähti karvaa. Vielä en oo selvittäny, miten saan mun mustat collegehousut taas karvattomiks. Siinä syy, miks trimmaan Reean aina alasti saunan lattialla. :) 
Tää oli nyt vähä tällanen extreme-laji, kun mun täytyi suoriutua ilman lastenhoitajaa. Ei ihan joka välissä kuitenkaan viitti lähtee selvitteleen lasten riitoja yltäpäältä karvoissa. Asiakaskin oli aika levotonta sorttia, joka nykäsyn jälkeen se teki kahdeksan pyörähdystä ja koitti nuolla naamaa. Loppusilausta tehdessä sitä oltiinki sitte jo niin poikki, että kaveri heittäyty lattialle maate eikä hievahtanutkaan.

Uskotko, että nämä kaksi ovat eri rotua!? :) Reeahan on parsonrussellinterrieri ja tämä toinen jackrussellinterrieri. Mun on vähän vaikea uskoa..
Mutta nyt on kevyt ja mukava kirmailla vesilätäköstä toiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti