perjantai 30. maaliskuuta 2012

Butlerin Amya

Kyllä otti lujille. Viime kesänä ostin kankaat (piti Jyväskylästä asti käydä hakemassa), kaavat piirsin syksyllä, kankaat leikkasin viime viikonloppuna ja nyt se on valmis. Jokaista ohjetta noudatin pilkulleen, mitä en oo varmaan tehny koskaan ennen. :) Ja hyvä tuli.


Tässä lähde ja malli. :D


Ohjeesta täytyy sanoa sen verran, että lyhyeltä näytti, mutta työvaiheita oli älyttömästi. Lisäks mietin tuota taskun taittelua yhden illan verran. Ajattelin sen liian monimutkasesti. Sehän oliki ihan helppoa. Harsiminen ei myöskään oo mun juttu, vie liikaa "turhaa" aikaa, mutta nyt tein senki, onneks. Tukikangasta laitoin kahvojen kaikkiin osiin, tamppiin, taskun reunapalaan ja päällikankaan pohjaan. Jälkikäteen ajateltuna ois voinu päällikankaan sivutkin vahvistaa.


Tadaa. Sali- ja rantakassi. Ihan vielä tuon kans ei viitti liikkua, on turhan kesäinen ottaen huomioon, että viimeyönä sato lunta.


Yksityiskohtia. Päätysivussa siis tasku sekä keskellä tamppi ja päällystetty nappi.


Sisuskalut yksiväristä turkoosia. Ohjeessahan tuon kahvan sisäpuolikin oli tuota kuviollista, mutta mulla ei ollu tarpeeks kangasta.


Käytössä. Melko tilavalta tuntuu. (Pimee kuva ku eteiseen ei pääse kunnolla luonnonvaloa.)
Tykkään! Kannatti nysvätä.. :D

Toinen Butler-työ vaiheessa. Se levis käsiin, joten kehitteillä oma patentti, että saan sen käyttöön. Senki alotin jo viime kesänä.. Jotku työt vaan vaatii oman aikansa.

2 kommenttia:

  1. Näyttää näppärän kokoselta ja ihanan keväiseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kevät vaan puuttuu. Mutta eiköhän seki vielä tuu. :D

      Poista