perjantai 23. maaliskuuta 2012

GFG vol 2

Mä uskaltauduin puntariin. Eikä se onneks ollu niin masentava tulos ku mä luulin. Mutta kuitenkin dietti jatkuu. Eilen taas kuvasin päivän ateriat. Nyt on saatu vaakakin käyttöön, ettei mee vaan sinne päin. Mulla tosin jo viikon jälkeen tökkii noi kasvikset. Pitäs keksiä joku muu tapa "valmistaa" niitä ku vaan pilkkoo lautaselle. Lisäks oon ostanu FatBurneria. =O


Aamupala. Nyt siis hiutaleet puurona - raejuusto ja soppa sekaan. Lisäks nappeja.


Lounas. Kanapihvi (joka jäi ihan vähä alle 100g), kiinankaali, kurkku ja tomaatti (tomaatti painaa paljon ja on hyvää!) :), 25g raejuustoa.


Välipala. Nää pitää syödä salaa keittiössä, ku muuten lapset tulee noolaamaan. :)


Päivällinen. Kanapiffi, Real-leipää ja rehuja. Vihannesmäärä ei tullu täyteen, mut oli super kiire eikä parempaan ollu aikaa. =/ 2 Tabua.


Iltapala. Rahkapurkki, 100g mustikoita, 10g leseitä - sekotetaan blenderissä ja vähän vettä notkistamaan.

(Se puntari näytti 53, eli paino ihan jees, mut joka paikka hyllyy ja löllyy.)

3 kommenttia:

 1. kiitos iltapalavinkistä, ei tullurkaan mieleen että voisi heittää blenderiin..:D Nimittäin kaikki vinkit kyllä tervetulleita, kun on senverran yksipuolista kummiskin tämä gfg..

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä. :D
  On tosiaan aika ankee ruokavalio, mä jaksoin 2 vko. Nyt syön aamu ja iltapalan tuon mukaan, lounaan ja välipalan oon yhditäny yhdeks proteenipatukaks tai dietMix-juomaks. Yhden normaalin ruan syön päivässä. Mä en yksinkertaisesti jaksa noin paljoa ruokaa vuorokaudessa kun suositeltaisiin.. :D
  Menestystä pudotukseen!

  VastaaPoista
 3. Variaatioita sallituista aineista keksii, kun kokeilee kaikenlaista. Minä olen nyt viikon syönyt ohjelman mukaan ja itsekään en jaksa salaattia syödä jatkuvasti, niin hyviä vaihtoehtoja on pakastevihanneksista tehdyt wokit. Wokki-vihanneksia ja kanasuikaleita pannulle vaan. Sitten tein kerralla enemmän ja pakastin annospusseissa, niin on helppo vaan napata esim. töihin mukaan. Tänään tein lämpimiä leipiä (2), tonnikala meni oikein mukavasti siinä päällä ;) ja rahka on oikeasti hyvää kun ostat jotain hyvää mahukeitto (esim. karviais/boysenmarja tai persikka/vadelma) ja laitat rahkan ison lasin pohjalle ja sitten mehukeitto siihen päälle kerrokseski, siten ettei sitä sekota sinne. Sitten kun syö sitä silleen kerroskiisseli tyliin, niin maistuu oikeesti jopa melkein jälkkäriltä! huom, tähän pitää olla nimenomaan sitä vähän kovempaa rahkaa eikä niitä missä lukee pehmeä. Tsemppiä vaan! Itse noudatin hyvinkin orjallisesti aikoja ja mittauksia niin painoa lähti 2kg viikossa, ja mittasin koko ajan kehonkoostumus vaa´alla, niin rasvasta lähtee, eikä lihaksista tms.

  VastaaPoista