perjantai 13. huhtikuuta 2012

Butlerin ympyrätyyny

Ei ollu heleppoa. Taas kerran meinas projekti kaatua huonoihin ohjeisiin ja kaavaan. Tämä tyyny esiinty siis samassa lehdessä kun Butlerin rantakassi. Malliyksilö näytti niin kivalta ja timmiltä, että halusin oman. Mutta aina ei saa mitä haluaa.
Kankaat ostin siis viime kesänä Jyväskylästä ja ompelin sen samoin tein. Täyttövaiheessa kävi ilmi, että soiroja on liikaa, eikä edes kaikki maailman vanut sisään tungettuna tuosta voi tulla siisti. Tyyny jäi lojumaan laatikkoon.
Tässä kyseinen lehti ja ohje sekä se herkullinen malliyksilö. Taitaa olla kuvamanipuloitu. :DEkassa otoksessa yritin kuvata sitä, miten ruttuun nuo soirot jää jos niitä on noin monta. Toisessa kuvassa oon poistanu molemmilta puolilta kaks soiroa ja nyt se jo muistuttaa sitä mitä pitääkin.


 Vielä ois ehkä yhden palan voinu poistaa, niin ois saanu kunnolla timmin. Vanu loppu vähän kesken, mutta tiukkaan tungettuna varmaan saumat ratkeis.


Tuo pilkullinen kangas oli niin hepposta, että ekalla täyttökerralla se ratkes keskeltä (soiron kärjestä) ja keskireikä jäi ammottavan suureks. Yritin silittää kovikekangasta taakse ja harsia kärkiä yhteen langalla. Isompi nappi ois pitäny olla, että ois saanu kaikki kämmyt piiloon. Ei siis kestä tarkempaa tuijottelua. Tästä syystä en sitten myöskään kirrannut napeilla keskikohtaa matalemmalle.


Jos joskus hulluudenpuuskassa tekisin toisen niin laittaisin palasiin kovikekankaan taakse, ottaisin kolme palaa pois ohjeesta ja ostaisin isompia nappeja. :D

Mutta värit on ainaski kivat ja keväiset. 


4 kommenttia:

 1. Voi, on kyllä ikävää jos ensin innoissaan alkaa ommella/virkata/tms. jotain ja innostus lopahtaa huonoon ohjeeseen. Mutta ruudun tälle puolelle tyyny näyttää kivalta ja keväiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihan kiva siitä tosiaan lopulta tuli. Nyt vaan pelkään saumojen ja napin kestävyyttä ja siirtelen tyynyä pois lasten ja miehen alta jatkuvasti. :))

   Joskus tuntuu, ettei niitä ohjeita ja kaavoja edes kokeilla ennen julkaisua. :D Mutta kivaa käyttää omia hoksottimia välillä ja soveltaa!

   Poista
 2. Hurjan kivalta näyttää näin virtuaalisesti!

  VastaaPoista