keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Inspiroitsijoita ja työstettävää..

.. vai miten se sanotaan!? Nyt ei pysty uusimpia tekeleitä vielä esittelemään, kun ne on yllätyksiä, joten kerronpa mitä oon haalinu netistä ja kirppikseltä.

Ensin niitä inspiraation lähteitä.


Adlibrikseltä tuli eilen nämä. Jämälankakirjasta löyty jo monta kivaa juttua ja Aistimusten Aallokossa on ollu luettavien listalla jo pitkään, mutta kirjastossa se on aina menossa. Suotavaa olis, että lähipiiriläiset selailis myös tämän läpi joskus. :D Se on mahtava tunne kun kokee ahaa-elämyksiä lapsen(sa) käyttäytymisen  taustalla olevista asioista.
 Jämiskirjassa on kaikkia tällaisia pikku projekteja, joihin saa kulutettua lankavarastojaan. Mulla ei tosin mikään iso varasto oo, kun oon niin nuuka, että ostan vaan "tarpeeseen" ja sillonki yleensä liian vähä. :D


Tiedonnälkään.


Jokin aika sitten tuli hankittua myös Ekoaskartelua lapsille, jossa on paljon kivoja juttuja ja jokunen aika turhakin. Tahatonta tohellusta on ollut jo vuoden hyllyssä, ja sen oon lukenu kannesta kanteen. Taisinpa pari kyyneltäki tirauttaa johdannossa ku tajusin, että nehän puhuu mun lapsesta. :DEsimerkiksi tällaisia taikataikina hedelmien tekoa opastetaan eko-kirjassa. Lisäks mm. omenalla ja perunalla kankaan painanataa, mikä ei tosin oo ihan uus idea, mutta unohtunut kyllä.

Sitten sitä työstettävää. Kirppikseltä haalin väriteemaan sopivaa silputtavaa. Näistä ois tarkotus tehdä olohuoneen seinälle jotain, jos suinki osaan ja ajatus on toteutuskelponen. Se selviää tässä lähitulevaisuudessa. Tyynyn ostin ihan vaan sen täytteen vuoks, vanulle ois nyt käyttöä. Kaikki omat varastot ja vanhat tyynyt oon käyttäny jo ajat sitte. Että jos tutuilla on kaappeja täyttämässä turhia koristetyynyjä ni tänne vaan! :D

Se on tuo aurinko mokoma joka houkuttaa nyt ulkoilemaan, pakottaa siivoamaan ja lähestyvä rantakausi pelottelee mut salille, joten käsityöaika on vähän kortilla. Tänään taidetaan lasten kanssa YRITTÄÄ vähän pääsiäisarkartelua ja ruohonkasvatusta. Mutta ensin ruokaa ja pyöräilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti