maanantai 30. huhtikuuta 2012

Tauluja

Pinterest on pullollaan tauluja, joissa on joku mietelause-aforismi-lausahdus. Eilen tein-blogissa Hanne oli ohjeistanut taulun tekoon, joten päätinpä minäkin yrittää. Mulla ei tosin ole käytössä mitään photoshoppia tai vastaavaa, joten täytyi wordillä pärjätä. Tästä syystä tekstin sivuille on jäänyt ikävästi tyhjää tilaa.


 Tämä yksilö menee kummitytölle. Ainutlaatuiselle tytölle! <3
Tätä tehdessä kaikki meni taas pieleen. Leikkasin siis kirjaimet paperista, teippasin paperin pohjan päälle ja töpötin valkosella . Mulla oli tosi vähän maalia ja yritin säästeliäästi töpötellä. No yks kerros ei sitte riittäny ja toisen kerroksen rutistin tuubista kaikin voimin. Paperi kerkes kuivua maalin kanssa eikä sitten enää lähtenyt kirveelläkään. Tässä vaiheessa oli ymmärrettävää miks ohjeessa oli käytetty kontaktimuovia. Pohjaa varten sekoitin valkosta ja punasta, enkä meinannut saada tehtyä lisää samaa sävyä paikkailuun, varsinkin kun se valkonen oli jo tippaa vaille loppunut. Kirjaimissa näkyy vielä pieniä jäämiä sapluunapaperista. Ne jäi kii niin lujaa, ettei ois lähteny ku reiän tekemällä Korjailin siis maalilla. :(

Teksti on Johanna Kurkelan laulusta Ainutlaatuinen.


Toinen taulu jää Nooan huoneeseen. Oisin halunnut tekstin valkosella, mutta se siis loppui, enkä (taaskaan) raaskinu ostaa lisää. Vaalean ruskea sopii sinne yhtälailla, se ei vaan erotu pohjasta niin hyvin.


Vapaa käännös - Poika: meteli joka on kuorutettu lialla.
Tää ei kyllä ihan pidä paikkansa meidän Nooan kohdalla, joka kiljuu heti ku tippa jogurttia tippuu paidalle tai pöydälle. :D Mutta kyllä siitä meteliä lähtee.

Vielä yksi pohja on tuolla odottelemassa tekstiä. Sapluunan teko on puolivälissä, mun käsi ja selkä ei vaan kestä tällä hetkellä veitsen käsittelyä. Laitan kuvaa siitä sitten vaikka myöhemmin. Siihen tosin tulee sama teksti kuin tuohon pinkkiin tauluun. Puhtaita pohjia jäi vielä kolme, joten eiköhän nekin tule käytettyä kun raaskin sitä valkosta maalia hankkia. Näihin on käytetty siis akryylimaalia.

3 kommenttia:

 1. Ihan loistava pojan huoneen taulu! :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotusvirhepaholainen.
   On kyllä hyvin määritelty, ois kiva törmätä tuollaiseen jossain sanakirjassa. :)

   Poista