tiistai 10. huhtikuuta 2012

Takkatuoli

Esittelen nyt joululahjan, jonka tein miehelle. Kangas on painettu samalla systeemillä kuin toisessa postauksessani oleva tyynynpäällinen. Ei vaadi hirveesti valmistelua, eikä aiheuta sotkua. Lopputulos on kivan kulunut.


Ekassa kuvassa mamman pepun alla näkyy tämä perintökalleus alkuperäisessä kuosissaan. Synkkä ja karvanen siis. Toisessa kuvassa uusi look.


Tämä toimii siis takkamestarin jakkarana, sekä jäähypenkkinä tuhmille lapsille. :D


 Alkaa hermo mennä ku nää kuvat kääntyilee. Tässä siis lähtökohta. Tosin siirrettävän kuvan täytyy olla peilikuvana, mutta me ei omisteta tulostinta, niin en sellaista saanut kuvauksia varten. Alkuperäinen on jo roskiksessa.
Tarvitaan: kynsilakanpoistoainetta, topsuja, puinen hinkkausvehe, kangasta ja siirrettävä kuva. Olen kokeillut tätä vain mustalla musteella ja vaalealla kankaalla. Ois kyllä kiva tietää toimiiko toisin päin tai esim. värillisellä musteella.


Teippaa kuva mustepuoli alaspäin paikoilleen. Kuvan kääntämisen tein wordillä. Ensin kirjoitat tekstin ja valitset fontit ym. Sitten print screen ja liite, jolloin tekstistä tulee kuva. Rajaa kuva ja tee siitä sopivan kokoinen. Tämän jälkeen sen voi kääntää. Kääntäminen onnistuu esim. valitsemalla vasemmasta alanurkasta piirrä-valikon ja sieltä kierrä tai käännä ja kierrä vaakasuunnassa.


Hinkaa tekstikohtaa kynsilakanpoistoaineella märäksi ja heti perään hierrät kohtaa puuveitsellä. Kannattaa tehdä muutama kirjain kerrallaan kun aine kuivuu tosi nopeesti. Saa hinkata lujaa ja useaan kertaan.Näin muste siirtyy kankaaseen. Mä en nyt tässä mallissa hinkannu kauheesti ku sille ei ollu mitään käyttöä. :D

Sitten vaan maalataan jakkaran jalat ja nidotaan kangas rahin päälle.

4 kommenttia:

 1. Eipäs ole tullut moista kokeiltua. Kiva kakkara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkarapa hyvinki. :D Tosin väri on vähä turhan arka takalle ja lapsille.. :)

   Poista
 2. Eksyin tänne blogiisi ja se tempaisi mukaansa =)

  Paljon kivoja juttuja ja inspiraatiookin saan blogistasi.
  Mulla on kans kaiken aikaa joku projekti kesken ja entisöitävää tulee sitä mukaan
  kun niitä saan valmiiksi, koskaan ei projektit lopu ;)

  Hyvää alkanutta viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sepäs kiva kuulla!
   Niin se vaan menee, yhtäkkiä huomaa, ettei osaakkaan olla tekemättä enää. :D

   Toivottavasti eksyt tänne toistekin! :)

   Poista